PIPELIFE ON OSA
WIENERBERGER BRÄNDIÄ

08. elokuuta 2024 | 1 min

Pipelife on ollut itävaltalaisen wienerberger yhtiön omistuksessa vuodesta 2012 asti. Yhtiöt ovat toimineet tähän asti omilla brändeillään, ja nyt Pipelifesta tulee osa wienerbergerin brändiä. Brändien yhdistyminen näkyy pieninä visuaalisina muutoksina: jatkossa wienerberger on osa Pipelifen logoa ja tulet näkemään nämä kaksi logoa yhdessä muun muassa nettisivuilla ja markkinointimateriaaleissa.

– Muutoksen tavoitteena on rakentaa entistä kokonaisvaltaisempaa palvelua asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme sekä vahvistaa wienerberger brändiä myös Pipelifen asiakkaissa, kertoo myyntijohtaja Jarko Lehto Pipelifelta.

wienerberger, maailman suurin tiilivalmistaja, on johtava innovatiivisten ja ekologisten ratkaisujen toimittaja rakennusmarkkinassa. wienerberger tarjoaa ratkaisuja paitsi rakennusten julkisivuihin myös vesi- ja energiahuoltoon, joita Pipelife myy. Yhtiö toimii Pipelifen brändillä 24:ssä maassa. Kansainvälisenä toimijana Pipelife hyödyntää johtavan LVIS-toimittajan materiaali-, tuote- ja valmistusteknistä osaamista, tarjoten asiakkailleen laadukkaat ja monipuoliset ratkaisut.

Uusi logo

Jaa sivu:

Lisätietoja

Contact images FI

Jarko Lehto

Myyntijohtaja

+358407708346

Lataukset

Tutustu Pipelifen materiaaleihin. Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotteet

Pipelifen tuotevalikoima on nähtävillä tuotetietokannassa.

Usein kysyttyä

Olemme koonneet vastaukset usein kysytyille kysymyksille.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme p. +358 30 600 2200 tai jätä yhteydenottopyyntö.

Yhteydenottopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä