Lähde kanssamme
finnbuildiin

06. syyskuuta 2024 | 3 min

Tervetuloa osastolle 7e110

Rakentamisen ja talotekniikka-alan suurin messutapahtuma FinnBuild järjestetään 8.–10.10. Helsingin Messukeskuksessa. 50-vuotispäiviään juhlistava FinnBuild kokoaa rakennus- ja talotekniikan alan ammattilaiset yhteen ja esittelee alan trendit ja uutuustuotteet.

Pipelifen osastolla 7e110 pääset tutustumaan  lyijyttömään Radopress-komposiittijärjestelmään, hiljaiseen Master3Plus-kiinteistöviemärijärjestelmään, tehokkaaseen kattosadevesijärjestelmään, älykkäisiin pumppaamoihin sekä hulevesien viivytysratkaisuihin

Tutustu tapahtumaan ja rekisteröidy kävijäksi tapahtuman kotisivuilla. Nähdään FinnBuildissa!

MESSUILLA ESITTELYSSÄ

 

lyijytön radopress-komposiittijärjestelmä

Pipelife Radopress on komposiittijärjestelmä, joka täyttää EU:n juomavesidirektiivin vaatimukset vähäisistä lyijypitoisuuksista ja on myös sinkinkadon kestävä. Radopress-järjestelmällä rakennat turvalliset ja kestävät juomavesiverkostot vuosikymmeniksi eteenpäin. 

Tutustu ja lataa maksuton tekninen käsikirja 

 

hiljainen MASTER3PLUS-KIINTEISTÖVIEMÄRI

Master3Plus-kiinteistöviemäri on yksi Euroopan hiljaisimmista viemärijärjestelmistä. Laaja osavalikoimamme, mukaan lukien tilaa säästävä tuuletushaara, ääntä vaimentava pohjakulma ja akustiikkakannakkeet, tarjoavat loistavat lähtökohdat hiljaisen kiinteistöviemärin suunnittelulle ja mahdollistavat monipuoliset järjestelmä toteutukset.

Tutustu ja lataa maksuton tekninen käsikirja

 

kattosadevesijärjestelmä

Tehokas kattosadevesijärjestelmä on ratkaisevassa roolissa tasakattojen ja loivien kattojen rakenteellisen kestävyyden takaamisessa. Tehoton sadevedenpoisto voi johtaa katon painumiseen ja vuotoihin, mikä altistaa katon ja rakennuksen kosteus- ja homevaurioille. Kattosadevesijärjestelmä auttaa suojaamaan rakennusta ja ympäristöä sadeveden aiheuttamilta haitoilta.

Tutustu kattosadevesijärjestelmään

 

älykkäät pumppaamot

Pipelifen valikoimasta löydät pumppaamot kaikkeen kunnallistekniseen rakentamiseen. Kaikkiin pumppaamoratkaisuihimme on mahdollista lisätä älyä, jolloin ne ovat etävalvottavia ja mahdollista yhdistää SmartHub-pilvivalvomoon. Kokosimme älykkäät pumppaamot valmiiksi ratkaisuiksi, jotta kohteeseen sopivan kokonaisuuden löytyminen olisi helppoa. Mikäli et löydä valikoimasta suoraan kohteeseesi sopivaa ratkaisua, autamme mielellämme myös räätälöitävien ratkaisujen kanssa.

Tutustu älykkäisiin pumppaamoihin

 

SmartHub-pilvivalvomo

SmartHub on vesiverkostojen monitorointiin, ohjaukseen, raportointiin ja analysointiin luotu pilvivalvomo. SmartHub tarjoaa käyttäjilleen tietoturvalliset yhteydet, kirjautumiset ja API-rajapinnat. SmartHubissa näet kaikki palveluun liitetyt järjestelmät, niiden sijainnit ja toiminnot. SmartHub välittää hälytyksen järjestelmän poikkeavasta tilasta halutuille yhteyshenkilölle. Hälytys on mahdollista yhdistää myös 24/7 toimivaan huoltopalveluumme.

Tutustu SmartHubiin

 

älykkäät hulevesien viivytysjärjestelmät

Pipelifelta löytyy ratkaisut hulevesien keräämiseen, johtamiseen, puhdistamiseen, viivyttämiseen, imeyttämiseen ja varastointiin. Ratkaisujemme avulla rakennat järjestelmän yksittäisen kiinteistön tarpeeseen tai laajempiin kokonaisuuksiin, joilla huolehdit esimerkiksi pysäköintialueen, huoltoaseman, kerrostaloalueen ja teollisuusalueen hulevesien hallinnasta ja puhdistamisesta. Finnbuildissa esillä on Stormbox-hulevesikasetit ja viivytysputket sekä älykäs pintavahti.

Tutustu hulevesiratkaisuihin

 

Mitoitusohjelmat

Mitoitusohjelmat.fi -sivustolta löydät ammattilaisille suunnatut mitoitusohjelmat muun muassa pumppaamoiden, erottimien ja viivytysputkien mitoittamiseen ja valintaan. Ottamalla mitoitusohjelmat käyttöösi löydät asennuskohteeseesi sopivat ratkaisut helposti ja nopeasti. Mitoitusohjelmat suosittavat suunnittelijalle kohteen mitoitukseen ja tarpeeseen perustuen soveltuvan tuoteyhdistelmän, ja luo siitä tuotekortin tai teknisenpiirustuksen, jonka voi liittää sellaisenaan kiinteistön suunnittelumateriaaliin.

Tutustu maksuttomiin mitoitusohjelmiin

Olemme mukana Tulevaisuuden työnantaja -teemapäivässä!

Tulevaisuuden työnantaja -teemapäivää vietetään FinnBuildissa ensimmäisenä tapahtumapäivänä ti 8.10. Teemapäivä on tarkoitettu erityisesti ammatillisissa oppilaitoksissa ja korkeakouluissa opiskeleville.

Tervetuloa verkostoitumaan myynnin edustajiemme kanssa ja tapaamaan HR-edustajamme Essi.

Jaa sivu:

Lisätietoja

Contact image FI

Toni Herronen

Avainasiakaspäällikkö, kiinteistötekniikka, Pohjois-Suomi

+358401851053

Contact images FI

Ismo Suikkari

Aluepäällikkö, kiinteistötekniikka, Etelä-Suomi

+358400886200

Jani Häggström

Jani Häggström

Avainasiakaspäällikkö, kiinteistötekniikka, suunnittelijat

+358504787881

Contact image FI

Mika Rajakangas

Myyntipäällikkö, kiinteistötekniikka

+358503096010

Contact images FI

Jarno Huhta

Tuotepäällikkö, kiinteistötekniikka

+358406805785

Contact images FI

Petri Södö

Tekninen tarjouslaskija

+358406703530

Contact image FI/TK

Liisa Rantatulkkila

Business Development Manager, Smart Water Solutions

+358405536840

Lataukset

Tutustu Pipelifen materiaaleihin. Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotteet

Pipelifen tuotevalikoima on nähtävillä tuotetietokannassa.

Usein kysyttyä

Olemme koonneet vastaukset usein kysytyille kysymyksille.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme p. +358 30 600 2200 tai jätä yhteydenottopyyntö.

Yhteydenottopyyntö Pipelifelle
Otamme sinuun yhteyttä